Održan 10. sastanak PMT-a

Na sastanku održanom 06.12.2018. godine u općini Orašje, projektni partneri su  istaknuli da se sve projektne aktivnosti odvijaju prema planu projektnih aktivnosti, kao i da su sve financijske obveze uredno izvršene, te da se monitoring i interna evaluacija kontinuirano provode.

 

Što se tiče zajedničkog virtualnog inkubatora i umrežavanja poduzetnika i obrtnika iz prekograničnog područja Lipik, Orašje i Garešnica, partneri iz Garešnice su prezentirali  pripremljenu uslugu virtualnog inkubatora, te je dogovoreno da se trajni javni pozivi za zainteresirane  poduzetnike sa prekograničnog područja (Lipik, Orašje i Garešnica) objave nakon božićnih i novogodišnjih blagdana, na službenim web stranicama gradova/općine, kao i na stranicama poduzetničkih potpornih institucija u Orašju, Lipiku i Garešnici, te na službenoj stranici projekta www.investinlog.com. U skladu s javnom objavom poziva poduzetnici i obrtnici, njih min. 40 u početnoj fazi će se moći prijaviti, te tako postati stanovnici virtualnog inkubatora.

 

Nadalje, projektni partneri iz Orašja izvijestili su članove Tima da su djelatnici Centra za poduzetništvo Orašje proveli  edukativne radionice za mala i srednja poduzeća i obrtnike sa područja općine Orašje, te da ih je pohađala ukupno 15 sudionika. Grad Lipik je završio proceduru prijava, te će vrlo brzo uslijediti i održavanje radionica, dok je u gradu Garešnici javni poziv još uvijek u tijeku.

adminOdržan 10. sastanak PMT-a